Wilujeng sumping di situs web kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    index_img

Perusahaan Alat Jujur Dalian perenahna di kota Dalian Cina, kota di sisi laut anu éndah, perusahaan didirikeun taun 2006, mangrupikeun perusahaan modéren anu terintegrasi sareng industri sareng perdagangan. Ayeuna, perusahaan ngagaduhan langkung ti 300 padamel, kalebet 50 P&P sareng anggota tim, ngaliput legana 80.000 méter pasagi, lokakarya produksi…

BERITA

southeast-(13)

Dalian Jujur Equipment Co., Ltd.

Unggal taun, kami ngekspor langkung ti 1000 sét excavator mini crawler sareng excavator roda 0,8 ton janten 3 ton, 500 sét forklift listrik 1 ton dugi ka 3 ton ...

Miniature excavator performance advantages and price
T ton umum tina mini-excavator nyaéta handapeun 2 ton, lébarna aya handapeun 1,3 méter, awak leutik sareng rotasi fleksibel. Tinggi effi ...
From January to April
Ti Januari dugi ka April, 48,271 truk forklift diékspor, dugi 2,47% taun kana taun Numutkeun kana statistik Cabang Kendaraan Industri Ch ...